Οι Girls' Generation παίρνουν το βραβείο του μουσικού βίντεο της χρονιάς από το YouTube + νέο τραγούδι

11/04/2013 10:51:00 μ.μ. | | | 0 Comments

girls generation i got a boy
Χθες τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκαν τα 2013 YouTube Music Awards. Υποψήφιες για το βραβείο του καλύτερου μουσικού βίντεο ήταν οι Girls' Generation, μαζί με τον PSY από Ν.Κορέα και μεγάλα ονόματα όπως Lady Gaga, One Direction, Selena Gomez, Justin Bieber, Miley Cirus κ.α., βασικά είναι ονόματα που έχουν μεγάλο φανατικό κοινό.

Η "ψηφοφορία" γινόταν ανάλογα με τα shares του αντίστοιχου βίντεο, και ειδικά στων Girls' Generation υπήρχαν πολλά σχόλια στήριξης και από άτομα που παρουσιάζονταν σαν fans άλλων συγκροτημάτων. Οπότε ήταν πιο πολύ σαν μάχη των fans της K-Pop γενικότερα ενάντια σε fans των υπόλοιπων υποψηφίων, οι πρώτοι νίκησαν, και οι δεύτεροι είναι τόσο mad που έγιναν θέμα και στο kotaku.

Το απόσπασμα από την απονομή:




Οκ δε φαίνεται ακριβώς υπερπαραγωγή, αλλά είναι αρκετά cool να πηγαίνει η Tiffany και να παίρνει το βραβείο. Οι SONEs είναι λίγο mad διότι δεν χειροκρότησε το κοινό τη Tiffany, αλλά όλα αυτά θα περάσουν γρήγορα στην ιστορία καθώς...


Νέο τραγούδι για το νέο album των Girls' Generation στην Ιαπωνία!
Το album θα βγει σε πολλές εκδόσεις (DVD / Bluray / Κανονική) στις 11 Δεκεμβρίου, το MV του My oh My σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές πολύ σύντομα, και επίσης αναμένεται και να υπάρχει το full MV του Beep Beep στις εκδόσεις με τα DVD / Bluray.

Το CD θα περιέχει 12 τραγούδια, ανάμεσα του το Love & Girls , το Galaxy Supernova και το σημερινό My oh My.

0 σχόλια: