Psy: Επιστροφή με τον Snoop Dogg και το MV του Hangover

6/09/2014 02:56:00 π.μ. | | | | 0 Comments

Psy Hangover Cover

Ο παγκόσμιος σταρ PSY επέστρεψε με νέο MV 14 μήνες μετά το Gentleman.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα είχαν ήδη κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο όπου εμφανιζόταν και ο Snoop Dogg, και μια εβδομάδα πριν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του.

Δείτε το βίντεο:

PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg M/V

 


Είναι ότι αναμενόταν, ένα τραγούδι λιγότερο K-Pop και περισσότερο στο στυλ του Snoop Dogg (μάλλον πιο πολύ Snoop Dogg feat PSY), με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο MV.
Psy Hangover
Psy - Hangover
Σίγουρα δεν είναι ένα τραγούδι που θα ήθελα να ακούσω αν είχα hangover :P

PSY Hangover
Psy - Hangover

Οι πολύ παρατηρητικοί θα κοιτάξουν και τα τραγούδια που φαίνονται στις οθόνες του noraebang (πέτυχα BoA και BTS). Cameos έχουμε τουλάχιστον από τον G-Dragon των BIG BANG και τη CL των 2NE1.

G-Dragon Psy Hangover
G-Dragon στο Psy - Hangover

CL Psy Hangover
CL στο Psy - Hangover
Η καλή είδηση είναι στο τέλος του MV. Αναμένεται νέο MV και τραγούδι του PSY με τίτλο Daddy. Οπότε, λογικά οι K-Pop fans θα το δουν αρκετές φορές από περιέργεια για το ποια τραγούδια εμφανίζονται στο noraebang, ο υπόλοιπος κόσμος θα το δει λόγω του PSY και της μανίας με το Gangnam Style, και εγώ θα το θεωρήσω ως ένα b-side πριν το σημαντικό MV του καλοκαιριού.

Επίσης θεωρώ τον PSY αρκετά έξυπνο και φαίνεται να βγάζει και την υποχρέωση μιας διεθνής συνεργασίας, και φτιάχνει hype εκεί που μετράει για το καλοκαίρι.

0 σχόλια: